Kerntemperaturen

Alle kerntemperaturen op een rij

Eend

53 - 56 °C58 - 61 °C65 - 68 °C70 - 72 °C
Geit

Steaks en ander geitenvlees aan het bot.

60 - 63 °C64 - 68 °C> 70 °C
Geitengehakt

> 70 °C
Hert en ree

Filet; bout of rug.

55 °C
Kabeljauw

58 - 60 °C
Kip en kalkoen

Dij; poot en vleugel.

75 °C
Kipfilet en kalkoenfilet

70 - 72 °C
Lamsgehakt

> 70 °C
Lamsvlees

Steaks en ander lamsvlees aan het bot.

50 - 52 °C55 - 58 °C60 - 63 °C65 - 67 °C> 70 °C
Pulled pork

> 90 °C
Rollade van rundvlees

50 - 5255 - 58 °C60 - 63 °C
Rosbief

48 - 50 °C53 - 56 °C58 - 61 °C
Rundergehakt

55 - 58 °C60 - 63 °C65 - 67 °C> 70 °C
Rundvlees

Steaks en ander rundvlees aan het bot

50 - 52 °C55 - 58 °C60 - 63 °C65 - 67 °C> 70 °C
Spareribs

> 70 °C
Tonijn

46 - 48 °C50 - 52 °C
Varkensgehakt

> 70 °C
Varkensvlees

Steaks en ander varkensvlees aan het bot.

60 - 63 °C65 - 67 °C> 70 °C
Wild zwijn

Bout; filter of rug.

60 - 62 °C
Witvis

63 - 65 °C
Worst

> 70 °C
Zalm

43 - 45 °C48 - 50 °C53 - 55 °C
Scroll naar bovenkant van pagina