Kerntemperaturen
Alle kerntemperaturen op een rij
Product | Rare | Medium rare | Medium | Medium well | Well done |
---|---|---|---|---|---|
Eend | 53 - 56 °C | 58 - 61 °C | 65 - 68 °C | 70 - 72 °C | |
Geit Steaks en ander geitenvlees aan het bot. | 60 - 63 °C | 64 - 68 °C | > 70 °C | ||
Geitengehakt | > 70 °C | ||||
Hert en ree Filet; bout of rug. | 55 °C | ||||
Kabeljauw | 58 - 60 °C | ||||
Kip en kalkoen Dij; poot en vleugel. | 75 °C | ||||
Kipfilet en kalkoenfilet | 70 - 72 °C | ||||
Lamsgehakt | > 70 °C | ||||
Lamsvlees Steaks en ander lamsvlees aan het bot. | 50 - 52 °C | 55 - 58 °C | 60 - 63 °C | 65 - 67 °C | > 70 °C |
Pulled pork | > 90 °C | ||||
Rollade van rundvlees | 50 - 52 | 55 - 58 °C | 60 - 63 °C | ||
Rosbief | 48 - 50 °C | 53 - 56 °C | 58 - 61 °C | ||
Rundergehakt | 55 - 58 °C | 60 - 63 °C | 65 - 67 °C | > 70 °C | |
Rundvlees Steaks en ander rundvlees aan het bot | 50 - 52 °C | 55 - 58 °C | 60 - 63 °C | 65 - 67 °C | > 70 °C |
Spareribs | > 70 °C | ||||
Tonijn | 46 - 48 °C | 50 - 52 °C | |||
Varkensgehakt | > 70 °C | ||||
Varkensvlees Steaks en ander varkensvlees aan het bot. | 60 - 63 °C | 65 - 67 °C | > 70 °C | ||
Wild zwijn Bout; filter of rug. | 60 - 62 °C | ||||
Witvis | 63 - 65 °C | ||||
Worst | > 70 °C | ||||
Zalm | 43 - 45 °C | 48 - 50 °C | 53 - 55 °C |