bruschetta, een broodje met knoflook kappertjes en tomaatjes

Dit zomerse gerecht, van slechts een paar ingrediënten, staat in een handomdraai op tafel en is verrukkelijk als lunch of voorgerecht.

Deze bruschetta van de barbecue is één van onze favoriete gerechten. Het is simpel om te maken en we hebben de meeste ingrediënten altijd wel in huis.

Heb je geen versie tijm staan? Gebruik dan de gedroogde variant, maar gebruik dan wat minder. De gedroogde is namelijk sterker van smaak. Ook kun je andere kruiden gebruiken zoals basilicum of gewoon Provençaalse kruiden.

Wil je afbakbrood gebruiken in dit recept? Haal dan het afbakbrood wat eerder uit je oven of maak het afbakbrood op tijd klaar zodat het afgekoeld is voor je het op je barbecue legt.

Het recept voor Bruschetta

bruschetta, een broodje met knoflook kappertjes en tomaatjes
  • Benodigdheden

    Materialen

    • Barbecue met deksel

    Ingrediënten

    Let op. Porties zijn aangepast naar 0. .

    Bereiding