Kapsalon frikandel speciaal


Direct naar receptOf lees het hele artikel
  • voorbereiden
  • bereiden
  • bereiden
  • 2 kapsalonsporties
Een kapsalon frikandel speciaal van bovenaf in een aluminiumbakje met salade, mayonaise, currysaus en een stuk frikandel

Ben jij net als ik ook zo'n fan van kapsalon en de frikandel speciaal? Dan is deze kapsalon frikandel speciaal perfect voor jou!

Friet, frikandel, mayo, curry, kaas, wat groenvoer en een vleugje shoarma kruiden. Meer is het eigenlijk niet, maar o-zo-lekker en zo gemaakt. Je kunt ook zelf nog een beetje variëren met wat je er in doet. De één wilt bijvoorbeeld liever ketchup, zoek het lekker uit!

Frikandellen ontdooien

Zorg er voor dat je de frikandellen op tijd uit de vriezer haalt. We gaan deze in dunne slierten snijden en bevroren lukt dat niet. Een half uurtje van tevoren zou prima moeten zijn.

Kruiden

Om toch wat shoarma smaak in het gerecht te brengen heb ik de frikandellen shoarma gekruid met wat zelfgemaakte shoarma kruiden uit dit recept. Maar je kunt natuurlijk ook kant-en-klare kruiden gebruiken.

Bakje voor je kapsalon frikandel speciaal

Het mooiste is natuurlijk om je kapsalon in een aluminium bakje te serveren. Maar mocht je die niet bij de hand hebben gebruik dan gewoon een ovenschaal. Dat werkt net zo goed.

Het recept voor Kapsalon frikandel speciaal

Een kapsalon frikandel speciaal van bovenaf in een aluminiumbakje met salade, mayonaise, currysaus en een stuk frikandel
  • voorbereiden
  • bereiden
  • bereiden
  • 2 kapsalonsporties
Scroll naar bovenkant van pagina